Razigran uživaj dan,

bodi vedno nasmejan,

naj prav nič te ne skrbi,

druži se s prijatelji…

Na enoti Ponikva smo se znova združili v veliko družino in izvedli zaključek leta na ravni celotne enote. Z otroki smo staršem pripravili krajši program na ploščadi pred šolo. Otroci so odpeli tri pesmi in sicer, Razigran uživaj dan (Petra in Blaž), Sijaj, sijaj sončece (Ljudska) in En hribček bom kupil (A. M. Slomšek). S krajšim kulturnim programom so se poslovili od vrtca tudi naši mini maturantje. Vsem se nam je utrnila kakšna solzica, ko smo se spomnili kako so prišli majhni, sedaj pa pogumno odhajajo v svet.
Tudi v letošnjem letu smo sodelovali z nogometaši, nogometnega kluba Šentjur. Hvala jim za vse vadbe, izvedene v tem šolskem letu. Hvala za strokovni pristop in vedno zelo dobro načrtovano delo. Na zaključnem srečanju so z otroki, ki odhajajo v šolo naredili zanimivo vadbo in tako pokazali staršem, kakšni so začetki osvajanja nogometa.
Na vrtčevskem igrišču, smo vzgojitelji pripravili 10 postaj, kjer so se otroci v sodelovanju s starši igrali z vodo, premagovali ovire in športne naloge. Mlajši otroci, pa so imeli možnost športnega poligona in iger z vodo, na terasah, kjer so se počutili varneje.
Slišalo se je veselje otrok. Družili smo se med seboj, tekmovali in se igrali. Vsi pa smo veselo, s soncem obsijano in z nasmehi na obrazih pozdravili poletje.
Vsem otrokom, staršem in zaposlenim vrtca Šentjur, želimo lepe počitniške dni. Naberite si moči za nove izzive in ustvarite nove spomine…

Petra Skale in Katja Lesjak

Dostopnost